Accesorii și soluții pentru montare

Asigurați-vă că toate componentele sunt originale Steril-Aire!

Steril-Aire oferă o gamă largă de produse suplimentare pentru a îmbunătăți și a ușura atât instalarea corectă cât și operarea produselor fabricate de noi. Exemple de astfel de produse sunt: geam vizionare, senzor monitorizare UVC, kit-uri de cabluri, kit-uri de curățare și o gamă largă de componente pentru cadre și montaj.

Cadre si Montaj

Cadre si Montaj

Steril-Aire oferă mai multe opțiuni pentru instalare ușoară, flexibilă a sistemelor UVC pentru aproape orice unitate manipulare aer, indiferent de dimensiune.

Pentru Seria DE se utilizează un sistem de încadrare, format din profile orizontale și verticale din aluminiu extrudat pe care se montează echipamentele UVC. Steril-Aire a dezvoltat Smart Tool DE, un program software care ajută distribuitorii și contractorii în configurarea sistemului UVC cel mai rentabil și cu cel mai mare randament potrivit pentru unitatea manipuare aer. Software-ul generează automat diagrame și grafice, plasarea și numărul necesar de Emițători, iradierea UVC, configurații de montare și mai mult.

Steril-Aire oferă cea mai largă gamă de opțiuni de montare din industrie pentru Seria SE și Kit-urile UVC.

Soluțiile inovatoare și fiabile de montare Steril-Aire asigură o modalitate ușoară și eficientă de a instala soluții UVC chiar și pentru cele mai dificile instalații. Soluții de montare-Steril Aire oferă un mod simplu, eficient de instalat UVC Emitters pentru decontaminare bobina vaporizator, care rezultă în transfer de căldură îmbunătățit, costuri reduse de întreținere și calitatea aerului din interior îmbunătățit.

Kit Rapid de Instalare - RIK® Kit instalare rapid

CLĂDIRILE MAI SĂNĂTOASE ȘI SIGURE ÎNCEP CU SISTEMELE UVC FIT PLUS STERIL-AIRE

Nu a fost niciodată mai rapid sau mai ușor de instalat un sistem UVC Germicidal de mare putere pentru curățarea vaporizatoarelor și îmbunătățirea aerului din interior(IAQ). Kitul Rapid de Instalare (RIK) asigură o instalare rapidă și facilă a Emițătorilor UVC cu conectare la un singur capăt cu lungimi cuprinse între 61 și 155cm.

RIK(kit rapid de instalare) este proiectat pentru unități de tratare a aerului medii și mari care se află în sistemele comerciale și industriale. Este soluția perfectă pentru instalarea în spații reduse și în cazurile în care timpul de nefuncționare al HVAC este o problemă critică.

CARACTERISTICILE FIT PLUS STERIL-AIRE:

  • Instalare ușoară: Special proiectat pentru o instalare ușoară și rentabilă
  • Instalare rapidă: Pre-cablat din fabrica noastră, reducând semnificativ timpul de instalare și de nefuncționare al HVAC
  • Flexibil: 6 lungimi de Emițători(61, 76, 91, 107, 127 și 155cm), cu până la 8 rânduri de Emițători pentru o acoperire optimă a vaporizatorului
  • Transport economic: Proiectat inteligent pentru a se ambala într-o singură cutie, asigurând transport eficient
  • Putere UVC de neegalat: Produce până la 6 ori mai multă putere decât produsele UVC concurente, pentru cel mai bun control germicidal
Vizetă
Geam de vizionare AHU oferă posibilitatea de a vizualiza interiorul unităților de manipulare aer (AHU), fără a fi nevoie de a deschide panourile/ușile de acces sau deconectarea circuitelor vizeta

Vizetele Steril-Aire pentru AHU oferă posibilitatea de a vizualiza interiorul unităților de manipulare aer (AHU), fără a fi nevoie de a deschide panourile/ușile de acces sau deconectarea circuitelor. Vizetele permit inspectarea frecventă a emițătorilor UVC.

Vizeta Steril-Aire pentru AHU asigură un mijloc sigur și eficient de a vizualiza Emițătorii® UVC în funcțiune din interiorul unei unități de manipulare aer (AHU), cu o grosime a peretelui izolat de 5,1 cm. Vizeta Steril-Aire pentru AHU este un singur panou de 15,2 cm x 15,2 cm x 0.64 cm cu geam armat transparent.

Ansamblu vizetă Steril-Aire pentru AHU asigură un mijloc sigur și eficient de a vizualiza Emițătorii® UVC în funcțiune din interiorul unei unități de manipulare aer (AHU), cu o grosime a peretelui izolat de 7,6. Ansamblu vizetă pentru AHU include 2 straturi de sticlă securizată laminată transparentă de 10cm x 5-13cm.

Senzorul UVC
Senzorul UVC monitorizează starea operațională a sistemului de Emițători® UVC Germicidal Steril-Aire. UVC Watch Dog

Senzorul UVC monitorizează starea operațională a sistemului de Emițători® UVC Germicidal Steril-Aire. Orice schimbare în consumul de curent electric sau defecțiune la Emițător este semnalată pe unitatea de afișare montată și/sau transmise la un sistem de management al clădirii (BMS).

Sistemul UVC Steril-Aire poate fi dus la următorul nivel de supraveghere cu Senzorul Monitorizare UVC pentru o notificare ușoară și rapidă a unor eventuale defecțiuni.

Kit-uri întrerupătoare de siguranță
Kit-uri întrerupător de siguranță

Steril-Aire recomandă insistent instalarea de întrerupătoare de siguranță la toate ușile/panourile prin care se pot accesa Emițătorii® UVC Germicidal, prevenind expunerea accidentală la lumină UVC. Steril-Aire oferă două întrerupătoare electro-mecanice pentru a îndeplini standardele de siguranță la locul de muncă.

Push rodPush Rod Actuator Interlock Switch Kit 16A — 125V; 10A — 250V

Kit întrerupător de siguranță 16A — 125V; 10A — 250V

adjust Adjustable Lever Interlock Switch Kit 10A — 300V Kit întrerupător de siguranță cu manetă reglabilă 10A - 300V