Echipamente UVC Horeca

Soluții oferite de Echipamentele UVC Steril-Aire pentru camere din domeniul hotelier, cazinouri, zone publice și administrativeHotelier

Unitățile de cazare au provocări HVAC speciale – schimbările de volum, rutina ocupanților, nevoia disperată de camere şi umiditatea ridicată sunt câteva ce le putem numi. Întreținerea preventivă este dificilă din cauza accesibilității sistemului, utilizarea substanțelor chimice și a timpilor morți. Atunci când sistemele de ventilație a aerului devin contaminate, calitatea slabă a aerului din interior (IAQ) și mirosurile pot provoca plângeri ale clienților, ceea ce duce la rate de ocupare scăzute rezultând venituri mai mici, precum și satisfacție scăzută a angajaților.

Emițătorii® UVC Steril-Aire utilizează energia germicidă pentru a elimina biofilmul găsit pe vaporizatoare și în tăvile de scurgere HVAC. Prin asigurarea unei curățări continue în condiții de siguranță, transferul de căldură este îmbunătățit, rezultând condiții HVAC mai bune – temperatură, umiditate și debit de aer. Prin păstrarea sistemelor HVAC curate de biofilm, veți puteți ajunge  la o economie cu energia de până la 20%, reducerea costurilor de mentenanță și prelungirea duratei de  viață a echipamentului.

Steril-Aire oferă soluții flexibile UVC pentru a se potrivi pentru aproape orice tip de sisteme HVAC noi sau aflate deja în funcțiune, existente în încăperile mici și mari sau în alte medii complexe. Soluțiile noastre rentabile sunt proiectate pentru a vă ajuta să economisiți energie și costuri de întreținere, pentru a îmbunătăți confortul clienților și  a maximiza calitatea aerului din interior. UVC Steril-Aire poate contribui la puncte LEED sau alte certificări VERZI.

Doar soluțiile oferite de echipamentele  UVC Steril-Aire asigură:

  • Îmbunătățirea igienei mediului HVAC
  • Calitatea îmbunătățită a aerului din interior
  • Optimizarea eficienței și performanței HVAC
  • Costuri reduse cu energia și de exploatare
  • O recuperare rapidă a investiției

Rezervă-ți azi soluția Steril-Aire pentru un aer curat!

Când vă mențineți sistemele HVAC și de manipulare a aerului libere de biofilm, vă păstrați calitatea aerului din interior (IAQ) precum și satisfacția clienților ridicată, iar costurile operaționale și consumul de energie reduse. Steril-Aire poate proiecta o soluţie de control al mediului HVAC potrivită nevoilor dumneavoastră specifice.

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!