Echipamente UVC Comercial

Comercial

Clădirile comerciale și de birouri se confruntă cu provocări serioase operaționale și de mediu

Directorii și managerii de clădiri din multe țări, acordă încredere Steril-Aire, deoarece au   primit sprijin în atingerea obiectivelor de sustenabilitate și profitabilitate prin reducerea costurilor cu energia și  întreținerea, obiective atinse  prin îmbunătățirea eficienței operaționale a  HVAC. De asemenea, apelează la Steril-Aire pentru a oferi un mediu sănătos, cu o calitate îmbunătățită a aerului din interior (IAQ). Ei știu că soluțiile UVC Steril-Aire sunt indispensabile pentru succesul lor în industriile competitive.

Steril-Aire înțelege importanța unei bune calități a aerului și cum afectează acest lucru cel mai important activ al companiei dumneavoastră – oamenii –  modul în care poate îmbunătăți productivitatea și reduce absenteismul. Steril-Aire oferă soluții UVC pentru o gamă largă de clădiri comerciale, de la clădirile mari până la clădirile mici de birouri, centre de evenimente și centre comerciale. Noi lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a găsi soluţia UVC potrivită pentru afacerea dumneavoastră, cele mai mari economii pe termen lung și recuperarea cât mai rapidă a investiției.

Protejați-vă afacerea și profitul cu o soluție serioasă, susținută de stiință – tehnologia UVC Steril-Aire.

Grație anilor de cercetare și a mai multor brevete de invenție, Emițătorii® UVC Steril-Aire cu randament ridicat fac posibilă curățirea continuă a vaporizatorului, în condițiile fluxului de aer rece al HVAC, fără ozon sau alți produși secundari periculoși. UVC Steril-Aire controlează microorganismele la sursă – vaporizatoarele și tăvile de scurgere HVAC – pentru performanțe optime HVAC și calitatea aerului din interior (IAQ).

Numai Emițătorii UVC Steril-Aire UVC asigură:

  • Recuperarea cea mai rapidă a investiției. În medie, soluțiile UVC Steril-Aire își recuperează costurile, în mai puțin de doi ani
  • Cel mai mare randament în condiții de funcționare HVAC pentru un control optim germicid
  • Cel mai scăzut cost pe ciclu de viață al oricărui produs UVC
  • Calitatea aerului din interior îmbunătățită
  • Reducerea lucrărilor costisitoare de întreținere și curățare HVAC
  • Reducerea consumului de energie prin restaurarea eficienței de transfer căldură a vaporizatorului
  • Contribuția la punctele LEED în mai multe categorii

Niciodată nu te mulțumi cu puțin, alege tehnologia UVC Steril-Aire!

Când vă păstrați HVAC fără biofilm, vă păstrați calitatea aerului interior (IAQ) și satisfacția,randamentul  ridicat a ocupanților clădirii. Prin păstrarea costurilor operaționale și  de energie reduse, soluțiile oferite de echipamentele UVC de la Steril-Aire aduc un aport considerabil profitului dumneavoastră!

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!