Produse REzidential

Pentru vaporizatoare de tip „N”, tip „W”, tip „A” și cele verticale din aplicațiile comerciale și rezidențiale de mici dimenisiuni

Emițătorii UVC Seria SteriLight® RSE I, RSE IIsteri llight

SISTEM GERMICIDAL COMPLET PENTRU SISTEMELE DE AER CONDIȚIONAT REZIDENȚIALE

Știați că, mucegaiul, bacteriile și virusurile prosperă în sistemul de aer condiționat? Cea mai bună protecție împotriva contaminanților din aer este eliminarea lor la sursă. Instalate la vaporizatoarele și tăvile de scurgere ale sistemelor HVAC noi sau existente, UVC-ul germicidal Steril-Aire distruge mucegaiul, bacteriile și virusurile, înainte ca acestea să se poată răspândi în toată casa ta. Poți conta pe Steril-Aire că te va ajuta să respiri mai ușor în condiții de siguranță, fără contaminanți secundari sau ozon.

Contactați chiar azi distribuitorul autorizat Steril-Aire.

Seria SteriLight Steril-Aire este proiectată pentru sistemele noi sau deja existente regăsite în aplicațiile comerciale și rezidențiale de mici dimenisiuni, inclusiv vaporizatoare de tip „N”, tip „W”, tip „A” și cele verticale.steril light 2

 • Modelul SteriLight RSE I este proiectat pentru vaporizatoare de tip „N”, tip „W”, tip „A” și cele verticale. Unicul emițător UVC este ușor de instalat, printr-un orificiu de 2.5cm în carcasa vaporizatorului, atașarea dispozitivul cu șuruburi autofiletante și cablare după cum este necesar.
 • Modelul SteriLight RSE II este ideal pentru vaporizatoarele convenționale tip „A”, verticale și înclinate de până la 5 tone. Sistemul cu dublu emițător UVC se instalează ușor, similar cu RSE I.

Pentru Seria RSE I și RSE II, Emițătorii sunt disponibili în trei lungimi – 41, 51 și 61cm. RSE I și RSE II au o sursă de alimentare universală 120-277 V, 50/60 Hz. RSE II are de asemenea, o varietate de configurații: 25 sau 36cm.

BENEFICIILE EMIȚĂTORILOR UVC SERIA STERILIGHT:

benefsbenefs2

 • Îmbunătățește Calitatea Aerului din Interior: ajută la eliminarea contaminanților, cum ar fi mucegaiul și bacteriile, reducând expunerea familiei la acești contaminanți dăunători.
 • Reduce costurile de mentenanță: Elimină deranjul și costurile de curățare chimică ale sistemului HVAC.
 • Sigur: Nu produce ozon sau alți contaminanți secundari.
 • Reduce costurile de utilizare: Vaporizatorul curat înseamnă că sistemul dvs. HVAC funcționează mai eficient, economisind energie și bani.
 • Calitate: Certificate UL, CUL, CE si alte agenții.

 

 

Seria SEN

seria SEN

CLĂDIRILE MAI SĂNĂTOASE ȘI SIGURE ÎNCEP CU SISTEMELE UVC STERIL-AIRE, SERIA SEN(conectare la un capăt) REZISTENTE LA INTEMPERII (NEMA 4X)

Sistemele Steril-Aire(conectare la un capăt) NEMA 4X (SEN Series) sunt ideale pentru unități de manipulare aer exterioare incluzând unități de acoperiș, unități manipulare aer, pompe de căldură, ventiloconvectoare, unități terminale sau tubulatură. Emițătorul se vinde separat.

Sistemele Steril-Aire(conectare la un capăt) NEMA 4X (SEN Series) combină conceptul montajului extern al Seriei SE cu rezistența la intemperii al sistemului NEMA 4X. Instalate din exteriorul unităților AC de exterior sau a tubulaturii, acestea sunt ideale pentru unități de tratare a aerului de pe acoperișuri. Dispozitivele pot fi montate vertical sau orizontal. Seria SEN suportă șapte lungimi de Emițători Steril-Aire – 30, 41, 51, 61, 76, 91, 107cm – cu o sursă de alimentare universală 120-277 V, 50/60 Hz.

De la reducerea consumului de energie și controlul costurilor, până la optimizarea productivității umane și a celei mecanice, soluțiile UVC de la Steril-Aire aduc un aport profitului dumneavoastră.

BENEFICIILE EMIȚĂTORILOR UVC STERIL-AIRE, SERIA DE

 • Tehnologia dovedită UVC, susținută de știință: iradierea cu raze UV germicidală este dovedită ca fiind eficientă în inactivarea/distrugerea mucegaiului, a bacteriilor și al virusurilor
 • Economia de energie: Se reduc costurile de energie prin restaurarea și uniformizarea transferului de căldură și a fluxului de aer pe suprafața vaporizatorului
 • Îmbunătățește Calitatea Aerului din Interior: Steril-Aire distruge biofilmele HVAC, prevenind creșterea și distribuția agenților patogeni din aer în spațiile ocupate.
 • Siguranță: Nu produce contaminanți secundari sau ozon
 • Îmbunătățește eficiența operațională: Elimină programările de curățare HVAC costisitoare și extinde durata de viață a echipamentelor
 • Costul efectiv: Recuperarea investiției se realizează de obicei în mai puțin de 2 ani
 • Calitate: Certificate UL, CUL, CE și a altor agenții

Kit UVC pentru Unitățile Compacte de Aer Condiționatunitati

CLĂDIRILE MAI SĂNĂTOASE ȘI SIGURE ÎNCEP CU KIT-UL UVC PENTRU UNITĂȚILE COMPACTE DE AER CONDIȚIONAT

Kit-ul UVC Steril-Aire UVC pentru unitățile compacte manipulare aer este un produs premiat: 2009: buildings.com Top 100 Competition, 2009: The NEWS Dealer Design Awards.

Steril-Aire comprimă tehnologia radiației ultraviolete dovedite științific intr-un kit convenabil conceput pentru unitățile manipulare aer mai mici de 5 tone, sistemele compacte terminale (PTAC), sisteme split, mini-split-uri și alte sisteme fără tubulatură, precum și pompe de căldură care de obicei se găsesc în căminele școlare, hoteluri și moteluri, sisteme comerciale și industriale mai mici, case, apartamente etc.

Kit-ul UVC Steril-Aire pentru unitățile compacte de aer condiționat include o sursă de alimentare de 120V sau 208/230V, cinci lungimi de Emițători – 19, 25, 41, 51 & 61cm și cea mai largă gamă de opțiuni de montare din industrie. Utilizând puterea dovedită a energiei germicidale UVC ca o metodă eficientă de inactivare pentru contaminanții biologici de pe suprafețe și din aer, Emițătorii UVC sunt cheia pentru o calitate ridicată a aerului din interior (IAQ).

unitati 2

handler 2

 • Tehnologia dovedită UVC, susținută de știință: iradierea cu raze UV germicidală este dovedită ca fiind eficientă în inactivarea/distrugerea mucegaiului, a bacteriilor și al virusurilor
 • Economia de energie: Se reduc costurile de energie prin restaurarea și uniformizarea transferului de căldură și a fluxului de aer pe suprafața vaporizatorului
 • Îmbunătățește Calitatea Aerului din Interior: Steril-Aire distruge biofilmele HVAC, prevenind creșterea și distribuția agenților patogeni din aer în spațiile ocupate.
 • Siguranță: Nu produce contaminanți secundari sau ozon
 • Îmbunătățește eficiența operațională: Elimină programările de curățare HVAC costisitoare și extinde durata de viață a echipamentelor
 • Costul efectiv: Recuperarea investiției se realizează de obicei în mai puțin de 2 ani
 • Calitate: Certificate UL, CUL, CE și a altor agenții

 

Aer pur. Știința reală ™. Soluții portabile de purificare a aerului pentru încăperi de la Steril-Aire.

Cu un trecut în cercetare științifică, zeci de ani de experiență UVC și expertiza produselor, Steril-Aire vă aduce un dispozitiv de purificare a aerului de cea mai înaltă calitate și eficiență. Fie că sunteți în căutarea protecției împotriva contaminanților care declanșează simptomele de alergii și astm sau eradicarea agenților patogeni din aer pentru controlul infecțiilor, Steril-Aire are soluția pentru dumneavoastră.

Sistem portabil de purificare a aerului pentru domeniul medical, comercial, industrial și rezidențial

Steril zoneÎNCĂPERILE SIGURE ȘI SĂNĂTOASE ÎNCEP CU STERIL-ZONE DE LA STERIL-AIRE

Steril-Zone, un purificator de cameră avansat, este proiectat pentru a face față provocărilor legate de controlul infecțiilor și de neutralizarea particulelor în domeniul medical, comercial și în mediul rezidențial. Puternic și portabil, Steril-Zone de la Steril-Aire combină trei tehnologii puternice de purificare a aerului dovedite științific – UVC-ul germicidal, filtru de carbon activ și un filtru tip HEPA – pentru a purifica în condiții de siguranță aerul din încăperi de până la 90 metri pătrați.

AVANTAJELE PURIFICATORULUI STERIL-ZONE

 • steril zone 3 Nivel de performanță ridicat: Oferă cel mai curat aer posibil – eficiență minimă de peste 99% până la particule de 0,3 microni
 • Rezultate dovedite științific: Verificat și dovedit independent – reduce bacteriile, mucegaiurile și virusurile din aer precum și Compușii Organici Volatili (COV)
 • Sigur și fără ozon: Fără contaminanți secundari sau ozon. Purifică aerul fără ionizare sau descărcări electrostatice
 • Puternic: Compact, dar puternic, purifică aerul din încăperi de până la 90 de metri pătrați – depășind cu mult capacitatea de curățare a aerului, al celor mai multe dispozitive concurente
 • Ușor de utilizat: Control variabil al vitezei ventilatorului și sistem facil de înlocuire a filtrelor

Steril aire 2