Echipamente UVC Industria Alimentară

Este foarte important pentru cei care prelucrează, manipulează și ambalează produse alimentare și băuturi să se uite la siguranța alimentelor într-o nouă lumină: lumina ultravioletă

aliment

Tehnologia multi-brevetată UVC Steril-Aire s-a dovedit eficientă în aplicațiile de prelucrare a alimentelor și băuturilor, prin furnizarea continuă a unei decontaminări non-chimice a suprafețelor, produselor alimentare și a mediului înconjurător. Emițătorii® UVC Steril-Aire asigură un nivel excepțional de protecție împotriva microorganismelor și a pus sub o nouă lumină siguranța alimentară, cu rezultate semnificative.

Aprobat de USDA(United States Department of Agriculture) si FDA(US Food and Drug Administration) pentru decontaminare de suprafață, tehnologia UVC germicidă oferă o metodă rentabilă pentru a crește siguranța alimentară. Emițătorii® UVC Germicizi Steril-Aire previn contaminarea produselor alimentare, cărnii și băuturilor cu mucegai, bacterii, drojdii sau virusuri prin procesare, conservare, ambalare, transport și depozitare. Emițătorii UVC Steril-Aire sunt ideali pentru dezinfectarea de suprafață a echipamentelor din domeniul alimentar cum ar fi centrifuga, benzile transportoare, agitatoare, unitățile de refrigerare comercială și altele. Emițătorii cu protecție suplimentară anti-spargere sunt disponibili pentru a oferi o protecție suplimentară împotriva contaminării.

Numeroase studii au demonstrat că sistemul HVAC este un loc propice pentru înmulțirea și distribuirea bacteriilor și mucegaiurilor. Instalate în sistemele HVAC și de tratarea aerului (Air Makeup Unit), UVC-ul Steril-Aire oferă o protecție continuă împotriva mucegaiului și a altor depuneri organice pe vaporizatoare și tăvi de scurgere. UVC Steril-Aire oferă o decontaminare continuă, non-chimică, a suprafețelor și a fluxului de aer, reducând agenții patogeni înainte ca aceştia să fie distribuiți în toată clădirea.

UVC Steril-Aire aduce o nouă lumină  asupra siguranței produselor alimentare prin:

  • Siguranța produselor alimentare sporită
  • Extinderea termenului de valabilitate al produselor
  • Randamente mai bune de calitate și de producție
  • Reducerea pierderilor din vânzări, a daunelor de brand și răspunderii legale
  • Recuperarea rapidă a investiției

Niciodată nu te mulțumi cu mai puțin, alege echipamentele profesionale Steril-Aire!

Obține siguranță alimentară sporită și performanțe optime HVAC cu UVC Steril-Aire!

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!