Echipamente UVC Sanatate

Soluții UVC pentru Sănătate

Clinicile și spitalele se confruntă cu provocări serioase operaționale și de mediu.

Costul infecțiilor nosocomiale nu a fost niciodată mai mare. RambursSanatările reduse, reclama negativă și riscul mare de litigii au un impact major asupra profitului. Creșterea costurilor cu energia au intensificat eforturile de gestionare a consumului, de stabilire a obiectivelor și de reducere a costurilor.

Este posibil să treceți cu vederea peste cel mai mare amplificator, rezervor și transportator de bacterii patogene oportuniste și mucegai din clădirea dumneavoastră, mai exact sistemul de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC). Mai multe microorganisme care cresc în sistemele de aer condiționat au fost cauza infecțiilor intraspitalicești. Acestea includ Aspergillus, Pseudomonas, Enterbacter și Acinetobacter.

Protejează pacienții, personalul și profitul cu o soluție serioasă, susținută de știință: Steril-Aire UVGI.

Este timpul să vedeți controlul infecțiilor într-o nouă lumină: lumina ultravioletă! Având ca bază ani de cercetare, inginerie și dovezi din practică, Emițătorii de mare putere Steril-Aire asigură o curățare continuă și sigură a vaporizatorului, a tăvii de scurgere,  a curenților de aer rece al HVAC fără să producă compuși secundari periculoși UVV sau ozon.

UVC-ul germicidal brevetat Steril-Aire instalat în sistemele de ventilație, încălzire și răcire(HVAC) existente sau noi, păstrează vaporizatoarele și tăvile de scurgere curate, eliminând această sursă de agenți patogeni care contribuie la povara biologică a spitalului. Prin păstrarea curată a componentelor sistemelor de ventilație (HVAC), UVC-ul Steril-Aire asigură creșterea eficienței sistemului, reducând în mod semnificativ costurile de energie și de întreținere.

Steril-Aire, liderul mondial în soluții cu raze ultraviolete germicidale de mare putere, vă poate ajuta să reduceți numărul de infecții nosocomiale și costurile medicale directe și indirecte, realizând în același timp eficiență operațională și economie de energie.

Steril-Aire vă poate ajuta să faceți față provocărilor  legate de prevenirea infecțiilor, oferirea un act de îngrijire a pacientului de înaltă calitate și  reducerea riscurilor infecțiilor nosocomiale.

 

Pentru mai multe informații contactati-ne prin e-mail contact@steril-aire-romania.ro

sau sunați la 0774452849 chiar azi!