Echipamente de sterilizare a aerului din încăperi

Aer pur! Știința reală ™. Soluții portabile de purificare a aerului pentru încăperi de la Steril-Aire.

Cu un trecut în cercetare științifică, zeci de ani de experiență UVC și expertiza produselor, Steril-Aire vă aduce un dispozitiv de purificare a aerului de cea mai înaltă calitate și eficiență. Fie că sunteți în căutarea protecției împotriva contaminanților care declanșează simptomele de alergii și astm sau eradicarea agenților patogeni din aer pentru controlul infecțiilor, Steril-Aire are soluția pentru dumneavoastră.

 

Sistem portabil de purificare a aerului pentru domeniul medical, comercial, industrial și rezidențial

Steril zoneÎNCĂPERILE SIGURE ȘI SĂNĂTOASE ÎNCEP CU STERIL-ZONE DE LA STERIL-AIRE!

Steril-Zone, un purificator de cameră avansat, este proiectat pentru a face față provocărilor legate de controlul infecțiilor și de neutralizarea particulelor în domeniul medical, comercial și în mediul rezidențial. Puternic și portabil, Steril-Zone de la Steril-Aire combină trei tehnologii puternice de purificare a aerului dovedite științific – UVC-ul germicidal, filtru de carbon activ și un filtru tip HEPA – pentru a purifica în condiții de siguranță aerul din încăperi de până la 90 metri pătrați.

 

 

steril zone 3AVANTAJELE PURIFICATORULUI STERIL-ZONE

Nivel de performanță ridicat: Oferă cel mai curat aer posibil – eficiență de peste 99%, până la particule de 0,3 microni.

  • Rezultate dovedite științific: Verificat și dovedit – independent – reduce bacteriile, mucegaiurile și virusurile din aer precum și Compușii Organici Volatili (COV)
  • Sigur și fără ozon: Fără contaminanți secundari sau ozon. Purifică aerul fără ionizare sau descărcări electrostatice.
  • Puternic: Compact, dar puternic, purifică aerul din încăperi de până la 90 de metri pătrați – depășind cu mult capacitatea de curățare a aerului, al celor mai multe dispozitive concurente.
  • Ușor de utilizat: Control variabil al vitezei ventilatorului și sistem facil de înlocuire a filtrelor.

Steril aire 2