Echipamente UVC Invatamant

Soluții UVC pentru grădinițe și clădiri din învățământ

De ce calitatea aerului din interior (IAQ) este o problemă serioasă pentru școli, facultăți și grădinițe?

copii

Fiind „sistemul respirator” al clădirii, sistemul HVAC trebuie să fie curat și în stare impecabilă de funcționare. Numeroase studii au demonstrat că sistemul HVAC este un loc propice pentru înmulțirea și distribuirea bacteriilor și a mucegaiurilor oportuniste. Acești agenți patogeni au fost asociați cu astmul, bolile respiratorii şi alergiile care pot duce la absenteism școlar având un impact major asupra procesului de învățare al elevilor.

În instituțiile de învățământ a oferi cea mai bună calitate a aerului din interior (IAQ) nu este o opțiune – este esențial. Legătura dintre poluarea aerului din interior și sănătatea, productivitatea, performanța și confortul elevilor,studenților, a profesorilor și a personalului este bine documentată. SUA pierde anual peste 14 milioane zile de școlarizare (statistică SUA).

Instalate în sisteme HVAC noi sau existente, UVC-ul Steril-Aire multi-brevetat păstrează vaporizatoarele și tăvile de scurgere curate, eliminând această sursă de alergeni, toxine și substanțe iritante, asigurând un mediu sigur de învățare. Biofilmul afectează bugetele din învățământ! Acumularea de biofilm în sistemele HVAC,provoacă disfuncționalități ale sistemelor, creșterea consumului cu energia și a costurilor de mentenanță, care contribuie la depășirile de buget sau la nefuncționarea optimă a școlilor.

Numai Emițătorii UVC Steril-Aire asigură:

  • Calitatea mediului interior îmbunătățit
  • Reducerea lucrărilor costisitoare de întreținere și curățare HVAC
  • Cel mai mare randament în condiții de funcționare HVAC pentru un control optim germicid
  • Cel mai scăzut cost pe ciclu de viață al oricărui produs UVC
  • Recuperarea cea mai rapidă a investiției

Niciodată nu te mulțumi cu mai puțin, alege tehnologia UVC Steril-Aire!

Când vă mențineți sistemele HVAC și de manipulare a aerului libere de biofilm, vă păstrați calitatea aerului din interior (IAQ) ridicată. Sistemele curate ajută ca performanțele personalului și a elevilor, studenților să fie ridicate iar costurile operaționale și consumul de energie să fie scăzute.

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!