Echipamente UVC Rezidențial

De ce calitatea aerului din interior (IAQ) este o problemă serioasă pentru proprietarii de case?

rezidential

Conform Agenției de Protecție a Mediului din SUA, petrecem, în medie, aproape 90% din viața noastră în interior, respirând aerul care poate fi de două până la zece ori mai poluat decât aerul exterior! Casele ermetice și eficiente energetic, blochează contaminanții în interior iar sistemul dvs. de condiționare a aerului recirculă același aer poluat.

Sistemul de aer condiționat oferă mediul umed și întunecos ideal pentru dezvoltarea mucegaiului, bacteriilor și a altor poluanți nocivi. Sistemul de aer condiționat devine, în esență, un rezervor de microorganisme care se multiplică şi sunt distribuite în întreaga casă. Aceste organisme restricționează fluxul de aer și limitează transferul de căldură, cauzând creșterea costului operațional al sistemului de aer condiționat.

Cea mai bună apărare este de a elimina aceste microorganisme la sursă. Instalate în sistemele noi sau deja existente de aer condiționat sau cu aer forțat, UVC-ul germicid Steril-Aire cu randament ridicat distruge mucegaiul și bacteriile înainte de a fi distribuite în întreaga casă. Chiar și atunci când sistemul de încălzire și de răcire nu funcționează, UVC Steril-Aire funcționează în mod continuu pentru o casă curată și sănătoasă.

Steril-Aire este liderul de neegalat în îmbunătățirea aerului din interior (IAQ), acordându-i-se încredere de către spitale și  alte unități din sănătate ale  întreagii lumi.

Protejați-vă familia cu UVC Steril-Aire – o soluție serioasă, susținută de știință.

Elimină mucegaiul și bacteriile la sursă cu o solutie dovedită științific,  lumina ultravioletă germicidă de mare putere. Soluțiile UVC Steril-Aire fără ozon asigură în condiții de siguranță, curățarea continuă a vaporizatorului și transformă sistemul de aer condiționat de acasă într-un sistem de purificare a aerului.

Numai Emițătorii UVC Steril-Aire asigură:

  • Aer curat, mai sănătos
  • Performanța sistemului HVAC îmbunătățită
  • Ușor de instalat, o soluție rentabilă
  • Durată de viață prelungită a echipamentului HVAC

Aerul curat începe cu Steril-Aire! Sănătatea ta prioritatea noastră!

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!