Echipamente UVC Industrial

Protejează-ți calitatea produselor și reputația profesională cu o soluție serioasă, susținută de știință – UVC Steril-Aire

industrial

Emițătorii UVC Steril-Aire cu randament ridicat mențin performanța optimă HVAC și calitatea aerului din interior (IAQ) pentru camere sterile, laboratoare chimice, farmaceutice și biofarmaceutice și în alte medii critice cum ar asamblarea de dispozitive medicale sau electronice. Steril-Aire înțelege cerințele unice de control al contaminării pentru aceste medii sensibile și cât de repede contaminarea microbiană din aer poate provoca defecte de produs și pierderi de randament asociate.

Numeroase studii au demonstrat că sistemul HVAC este un loc propice pentru înmulțirea și distribuirea bacteriilor și a mucegaiurilor. Instalate în sistemele HVAC și de tratare a aerului (Air Makeup Unit), UVC-ul Steril-Aire oferă o protecție continuă împotriva mucegaiului și a altor depuneri organice pe vaporizatoare și tăvi de scurgere. UVC Steril-Aire oferă o decontaminare continuă, non-chimică, a suprafețelor și a fluxului de aer, reducând agenții patogeni înainte ca aceştia să fie distribuiți în toată clădirea. UVC Steril-Aire controlează, de asemenea, microorganismele și compușii organici volatili care pot contamina produsele și procesele sensibile.

Steril-Aire întelege nevoile unice ale mediilor critice industriale și comerciale oferind soluții UVC care:

  • Reduc încărcarea biologică și contaminarea încrucișată
  • Îmbunătățesc randamentul și integritatea produsului
  • Îmbunătățesc igiena mediului HVAC
  • Optimizează eficiența și performanța HVAC
  • Reduc costurile de energie și de exploatare
  • Asigură o recuperare rapidă a investiției

Steril-Aire poate proiecta soluții de control al mediului HVAC pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Pentru mai multe informații sunați azi la 0774452849!